Gå direkt till innehåll
Lärarnas a-kassa
  • Bli medlem

Jobba hos oss

Lärarnas a-kassa strävar efter att vara Sveriges bästa a-kassa att jobba hos. Här får du fantastiska kollegor, förmåner som är bäst i klassen och en omväxlande vardag där du jobbar för Sveriges viktigaste yrkesgrupp – lärare.

Lediga tjänster

På vår karriärsida kan du se du vilka lediga tjänster som finns att söka just nu hos oss. Där kan du också läsa om hur det är att jobba hos oss.

  • Till karriärsidan

Medarbetare berättar

Relaterade sidor

Om oss

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar. På den här sidan hittar du information om vår organisation.

Kontakta oss

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss. Du kan ringa, chatta med oss eller skicka ett meddelande till oss i inloggat läge. På den här sidan kan du läsa mer om hur du kommer i kontakt med oss.

Ledningsgrupp, årsredovisning och stadgar

Lärarnas a-kassa är en förening. Vårt högst beslutande organ, föreningsstämman utser vår styrelse som i sin tur utser vår ledningsgrupp. På den här sidan kan hitta vår senaste årsredovisning, våra stadgar och kontaktuppgifter till vår ledningsgrupp.

Om Lärarnas a-kassa

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter och har ca 158 000 medlemmar. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar.

Kontakt

Skicka in handlingar

Lärarnas a-kassa
Fe 68 938 88 Arjeplog

Telefonnummer: 0770-33 00 10

Kontakta oss

  • Information om cookies
  • Behandling av personuppgifter
  • Om webbplatsen