Gå direkt till innehåll
Lärarnas a-kassa
  • Bli medlem

Kontakta oss

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss. Du kan ringa, chatta med oss eller skicka ett meddelande till oss i inloggat läge. På den här sidan kan du läsa mer om hur du kommer i kontakt med oss.

Chatten tillfälligt stängd

Fram tills 30 juni kommer vår chatt vara stängd. Under denna period är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller skicka ett meddelande via dina e-tjänster istället.

  • Logga in på mina e-tjänster

För dig som inte är medlem

Du kan chatta med oss direkt här på webben. Chatten hittar du i sidans nederkant.  Du kan även ringa oss på: 0770-33 00 10 under våra öppettider för telefon.

För dig som är medlem

Du som är medlem kan enkelt logga in i våra e-tjänster och kontakta oss där med ett meddelande. Du kan också ringa på 0770-33 00 10 eller chatta med oss här på webben under våra öppettider.

Boka samtal

Förboka ett samtal med en av våra hjälpsamma handläggare. Du väljer själv om du vill prata med oss via video eller telefon.

  • Boka samtal

Skicka in handlingar

Det snabbaste och smidigaste sättet att skicka in dina handlingar är i e-tjänsterna. Du kan även skicka in dina handlingar per post till:

Lärarnas a-kassa
FE 68, 938 88 Arjeplog

Relaterade sidor

Om oss

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar. På den här sidan hittar du information om vår organisation.

Ledningsgrupp, årsredovisning och stadgar

Lärarnas a-kassa är en förening. Vårt högst beslutande organ, föreningsstämman utser vår styrelse som i sin tur utser vår ledningsgrupp. På den här sidan kan hitta vår senaste årsredovisning, våra stadgar och kontaktuppgifter till vår ledningsgrupp.

Om Lärarnas a-kassa

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter och har ca 158 000 medlemmar. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar.

Kontakt

Skicka in handlingar

Lärarnas a-kassa
Fe 68 938 88 Arjeplog

Telefonnummer: 0770-33 00 10

Kontakta oss

  • Information om cookies
  • Behandling av personuppgifter
  • Om webbplatsen