Gå direkt till innehåll
Lärarnas a-kassa
  • Bli medlem

Kontakta oss

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss. På den här sidan kan du läsa mer om hur du kommer i kontakt med oss på Lärarnas a-kassa.

Hör gärna av dig

Telefon

Du är varmt välkommen att ringa oss på: 0770-33 00 10 under våra öppettider. Du kan även förboka ett samtal med en handläggare.

Boka samtal

Chatt

Du kan även chatta med oss under under chattens öppettider. Chatten finner du längst ned till höger på webbfönstret.

Mejl och meddelande

Som medlem kan även skicka meddelanden till oss via dina e-tjänster till oss. Som icke medlem kan du skicka mejl till oss via vårt formulär.

Mejla oss

Öppettider

Sommarens öppettider

Under veckorna 27-34 har vår telefonlinje öppet helgfria vardagar klockan 9-15. Du når oss på telefonnummer 0770-33 00 10. Du kan även kontakta oss genom att skicka ett meddelande via dina e-tjänster eller genom att mejla oss. Observera att funktionerna “Boka samtal” och “Chatten” är stängda under denna period.

Ordinarie öppettider

Avvikande öppettider och utbetalningsdagar

Här finner du information om våra öppettider samt utbetalningsdagar för de tillfällen då tiderna avviker från det normala, till exempel under helgdagar.

  • Avvikande öppettider och ändrade utbetalningsdagar

Skicka in handlingar

Det snabbaste och smidigaste sättet att skicka in dina handlingar är i e-tjänsterna. Du kan även skicka in dina handlingar per post till:

Lärarnas a-kassa
FE 68, 938 88 Arjeplog

Boka ett samtal

Boka samtal med en av våra handläggare för att få personlig hjälp utan att behöva stå i kö. Välj en tid som passar dig för ett video- eller telefonsamtal och få svar på dina frågor smidigt och enkelt.

Om Lärarnas a-kassa

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter och har ca 158 000 medlemmar. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar.

Kontakt

Skicka in handlingar

Lärarnas a-kassa
Fe 68 938 88 Arjeplog

Telefonnummer: 0770-33 00 10

Kontakta oss

  • Information om cookies
  • Behandling av personuppgifter
  • Om webbplatsen