Tillfälligt problem med att ladda upp dokument i våra e-tjänster. Vi arbetar på att lösa situationen så snabbt som möjligt.

Gå direkt till innehåll
Lärarnas a-kassa
  • Bli medlem

Våra e-tjänster

I våra e-tjänster kan du som är medlem ansöka om ersättning, tidrapportera, skicka meddelanden till oss och hantera ditt medlemskap. Välj vilken e-tjänst du vill logga in i beroende på ditt ärende.

Logga in

E-tjänsten för ersättning

Ansök om ersättning, tidrapportera och skicka meddelanden till oss gällande din ersättning.

E-tjänsten för medlemskap

Kontakta oss gällande ditt medlemskap och se dina betalade medlemsavgifter.

Saknar du e-legitimation?

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID eller Freja+) på din dator, smartphone eller surfplatta. Gå in på deras webbplatser för att läsa hur du skaffar e-legitimation.

  • Till supporten hos Bank-ID
  • Till Freja

Så behandlar vi dina personuppgifter

Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Oftast behandlar vi dina personuppgifter som ett led i vår myndighetsutövning, till exempel när vi betalar ut ersättning. Om du inte är medlem kan vi hantera uppgifter om dig när du kommer i kontakt med oss.

Relaterade sidor

Kontakta oss

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss. Du kan ringa, chatta med oss eller skicka ett meddelande till oss i inloggat läge. På den här sidan kan du läsa mer om hur du kommer i kontakt med oss.

Söka ersättning

Har du precis blivit arbetslös är det mycket som kan kännas överväldigande och komplicerat. Till exempel kan det vara svårt att ansöka om ersättning från a-kassan. På den här sidan kan du läsa om hur du gör.

Om Lärarnas a-kassa

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter och har ca 158 000 medlemmar. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar.

Kontakt

Skicka in handlingar

Lärarnas a-kassa
Fe 68 938 88 Arjeplog

Telefonnummer: 0770-33 00 10

Kontakta oss

  • Information om cookies
  • Behandling av personuppgifter
  • Om webbplatsen