Gå direkt till innehåll
Lärarnas a-kassa
  • Bli medlem

Logga in

I våra e-tjänster kan du som är medlem logga in för att ansöka om ersättning, tidrapportera, skicka meddelanden till oss och hantera ditt medlemskap. Välj vilken e-tjänst du vill logga in i beroende på ditt ärende.

Våra e-tjänster

E-tjänsten för ersättning

Ansök om ersättning, tidrapportera och skicka meddelanden till oss gällande din ersättning.

E-tjänsten för medlemskap

Kontakta oss gällande ditt medlemskap och se dina betalade medlemsavgifter.

Saknar du e-legitimation?

För att logga in till våra e-tjänster behöver du en giltig e-legitimation (BankID eller Freja+) på din dator, smartphone eller surfplatta. Gå in på deras webbplatser för att läsa hur du skaffar e-legitimation.

  • Till supporten hos Bank-ID
  • Till Freja

Ansök om inkomstförsäkringen

Är du medlem i facket, som Sveriges Lärare, kan du ansöka om extra pengar när a-kassan når taket. Inkomstförsäkringen kompletterar a-kassan så att du får 80 procent av din lön upp till 100 000 kronor. Ersättning från Sveriges Lärares och Sveriges Skolledares inkomstförsäkring söker du hos Lärarförsäkringar.

Så behandlar vi dina personuppgifter

Vi vill att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Oftast behandlar vi dina personuppgifter som ett led i vår myndighetsutövning, till exempel när vi betalar ut ersättning. Om du inte är medlem kan vi hantera uppgifter om dig när du kommer i kontakt med oss.

Vi finns här för dig!

Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Du kan även besöka ‘Vanliga frågor och svar’ där vi har samlat våra mest frekventa frågor.

Följ oss på sociala medier

Genom att följa oss på sociala medier kan du ta del av de senaste nyheter om a-kassan, fakta och inspiration om skolan och de som arbetar. På sociala medier kan vi också svara på generella frågor om a-kassan.

Om Lärarnas a-kassa

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter och har ca 158 000 medlemmar. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar.

Kontakt

Skicka in handlingar

Lärarnas a-kassa
Fe 68 938 88 Arjeplog

Telefonnummer: 0770-33 00 10

Kontakta oss

  • Information om cookies
  • Behandling av personuppgifter
  • Om webbplatsen