Gå direkt till innehåll
Lärarnas a-kassa
  • Bli medlem

Boka samtal

Här kan du förboka ett samtal med någon av våra hjälpsamma handläggare. Du väljer själv om du vill prata med oss via telefon eller video. För att boka ett samtal använder du kalendern.

Så här bokar du

  1. Välj typ av fråga – ersättningsfråga eller medlemsfråga.
  2. Välj vilken tid du vill boka.
  3. Lämna dina kontaktuppgifter och klicka på Boka.

Kontrollera din bokning

Kontrollera att du har fått en bekräftelse på bokningen i din mejlinkorg. Har du inte fått det efter några minuter? Kontrollera skräppostinkorgen eller prova att boka igen.

Vid videosamtal

Om du har bokat ett videosamtal behöver du dator, mobiltelefon eller surfplatta med videokamera. När mötet startar behöver du acceptera att vi får använda din kamera. Länk till mötet och mer information hittar du i bokningsbekräftelsen.

Vi finns här för dig!

Får du problem med bokningen eller undrar över något kan du alltid ringa oss eller logga in och skicka ett meddelande.

  • Kontakta oss

Relaterade sidor

Om ersättningen från a-kassan

Som arbetslös kan du få upp till 26 400 kronor från a-kassan om du uppfyller vissa villkor. Till exempel behöver du ha jobbat ett visst antal timmar och vara anmäld hos Arbetsförmedlingen. På den här sidan kan du läsa om villkoren för a-kassa, hur länge du kan få ersättning och hur mycket pengar du kan få.

Kontakta oss

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss. Du kan ringa, chatta med oss eller skicka ett meddelande till oss i inloggat läge. På den här sidan kan du läsa mer om hur du kommer i kontakt med oss.

Logga in

Våra e-tjänster I våra e-tjänster kan du som är medlem ansöka om ersättning, tidrapportera, skicka meddelanden till oss och hantera ditt medlemskap. Välj vilken e-tjänst du vill logga in i beroende på ditt ärende.

Om Lärarnas a-kassa

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter och har ca 158 000 medlemmar. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar.

Kontakt

Skicka in handlingar

Lärarnas a-kassa
Fe 68 938 88 Arjeplog

Telefonnummer: 0770-33 00 10

Kontakta oss

  • Information om cookies
  • Behandling av personuppgifter
  • Om webbplatsen