Gå direkt till innehåll
Lärarnas a-kassa
  • Bli medlem

Ombudsval 2024

Snart är dags att välja ombud till Lärarnas a-kassas föreningsstämma och ni spelar en viktig roll! Genom er kontakt med våra gemensamma medlemmar kan ni hjälpa oss att sprida information om valet. Dessutom har ni chansen att vinna en aktivitetsklocka.

Hjälp oss att sprida information om Lärarnas a-kassas ombudsval

I mars har alla våra medlemmar möjlighet att nominera personer till ombudsvalet och detta ska vi nu informera alla våra medlemmar om. Vi är så tacksamma om ni vill hjälpa oss med detta. Därför ber vi er på lokalavdelningar att sprida informationen i era olika kanaler redan nu, till exempel på lokalavdelningarnas årsmöten, i olika utskick ni gör till medlemmar och så vidare. Alla medlemmar som deltar har chansen att vinna en aktivitetsklocka!

Dela gärna filmen genom att ladda ned den här här:  Tävling on Vimeo

Ni kan även använda vårt informationsblad om hur ombudsvalet fungerar i korthet: ombudsvalet_2024

Har ni frågor är ni välkomna att höra av er till Andreas Gartzell. Ring 010-152 07 03 eller mejla  stamman@lararnasakassa.se .

Stort tack på förhand!

Med vänlig hälsning

Lärarnas a-kassa

Om Lärarnas a-kassa

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter och har ca 158 000 medlemmar. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar.

Kontakt

Skicka in handlingar

Lärarnas a-kassa
Fe 68 938 88 Arjeplog

Telefonnummer: 0770-33 00 10

Kontakta oss

  • Information om cookies
  • Behandling av personuppgifter
  • Om webbplatsen