Gå direkt till innehåll
Lärarnas a-kassa
  • Bli medlem

Lärarnas a-kassa har en ny webb!

|Senast uppdaterad:

Som du säkert märkt ser Lärarnas a-kassas webb annorlunda ut jämfört med förut, men förhoppningsvis känner du igen både innehållet och oss.

Tillsammans med webbyrån Whitespace har vi utvecklat en webb med nya och förbättrade funktioner och bättre stöd för att uppfylla tillgänglighetsdirektiv.

– Den nya sajten har designats med användaren i fokus. Vi har arbetat med att renodla strukturen och göra hela webben mer överskådlig, inbjudande och tillgänglig för besökaren, säger Linnéa Bodegård, kommunikatör på Lärarnas a-kassa. Hon har tillsammans med kommunikatörerna Mika Pousette och Cina Crafoord har lett arbetet med den nya webben

För dig som besökare är den stora skillnaden designen, strukturen och sökfunktionen. Vi har även arbetat med att se över och skriva om innehållet för att det ska vara lättare att förstå och blir mer överskådligt.

Lite arbete återstår

Även om lanseringen sker i dag så finns det en hel del arbete kvar med webbplatsen. Leveranser och utveckling sker löpande i några veckor framöver. Det pågår också ett arbete med att finjustera design och funktionalitet under den här tiden. Vi gör vad vi kan för att det ska påverka dig som besökare så lite som möjligt och hoppas att du har tålamod med att allt inte är på plats fullt ut än.

– Till exempel har vi behövt stänga funktionen Boka samtal under den här veckan eftersom det återstår lite arbete innan den kan fungera som den ska. Men funktionen väntas öppna igen under nästa vecka, fortsätter Linnéa.

Kontakta oss vid fel

Hittar du något fel på den nya webben eller något som inte fungerar som det ska ber vi dig kontakta oss. Du kan meddela oss felet via telefon eller chatten, så åtgärdar vi det så snart som möjligt.

  • Kontakta oss

Om Lärarnas a-kassa

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter och har ca 158 000 medlemmar. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar.

Kontakt

Skicka in handlingar

Lärarnas a-kassa
Fe 68 938 88 Arjeplog

Telefonnummer: 0770-33 00 10

Kontakta oss

  • Information om cookies
  • Behandling av personuppgifter
  • Om webbplatsen