Gå direkt till innehåll
Lärarnas a-kassa
  • Bli medlem

Betala digitalt

Det finns flera fördelar med att betala din månadsavgift digitalt. Det är både smidigt och miljövänligt, dessutom kan det minska risken att du glömmer att betala månadsavgiften.

Våra digitala lösningar

Autogiro

Medlemsavgiften dras automatiskt från ditt konto och du kan luta dig tillbaka.

E-faktura

Månadsfakturan skickas direkt till din internetbank där du hanterar fakturan.

Kivra

Månadsfakturan skickas till din digitala brevlåda där du hanterar fakturan.

Autogiro

Vill du vill att din medlemsavgift ska dras automatiskt från ditt bankkonto varje månad, då kan du enkelt skaffa autogiro i din internetbank. Söka bara på “Lärarnas arbetslöshetskassa” och lägga till oss. Du kan också anmäla autogiro genom att logga in i e-tjänsten för medlemskap.

E-faktura

Med e-faktura får du din månadsfaktura direkt i din internetbank och godkänner den där. slipper du fylla i OCR-nummer, betalningsdag och belopp. Om du vill att din månadsfaktura skickas direkt till din internetbank, anmäler du dig till e-faktura via din internetbank. Det kan fungera lite olika hos olika banker men här hittar du länkar till information om e-faktura hos några av de vanligaste bankerna. Om du byter bank måste du göra en ny anmälan i den nya banken och avanmäla e-faktura i den gamla.

Kivra

Om du har valt att betala med pappersfaktura men har en digital brevlåda får du fakturan där i stället Ett miljövänligare alternativ än den klassiska pappersfakturan. Läs mer på Kivras hemsida hur du skapar din digitala brevlåda och lägger till digitala fakturor.

  • Till Kivra

Betala tidigare avgifter

Om du byter till autogiro eller e-faktura, men har fått hem ett eller flera inbetalningskort behöver du betala de avgifterna först. Efter det börjar autogirot eller e-fakturorna gälla. Har du frågor kring en faktura, kontakta oss gärna.

Om Lärarnas a-kassa

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter och har ca 158 000 medlemmar. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar.

Kontakt

Skicka in handlingar

Lärarnas a-kassa
Fe 68 938 88 Arjeplog

Telefonnummer: 0770-33 00 10

Kontakta oss

  • Information om cookies
  • Behandling av personuppgifter
  • Om webbplatsen