Gå direkt till innehåll
Lärarnas a-kassa
  • Bli medlem

Betala digitalt

Det finns många bra anledningar till att betala din månadsavgift digitalt. Det är till exempel smidigt och bra för miljön. Betalar du via autogiro riskerar du heller inte att missa en månadsavgift. Här kan du läsa mer om hur du gör för att betala digitalt. Du kan betala med e-faktura, autogiro eller Kivra.

Få din faktura genom Kivra

Om du har valt att betala med pappersfaktura men har en digital brevlåda får du fakturan där i stället Ett miljövänligare alternativ än den klassiska pappersfakturan.

Betala med e-faktura

Med e-faktura får du din månadsfaktura direkt i din internetbank och godkänner den där. slipper du fylla i OCR-nummer, betalningsdag och belopp. Om du vill att din månadsfaktura skickas direkt till din internetbank, anmäler du dig till e-faktura via din internetbank. Det kan fungera lite olika hos olika banker men här hittar du länkar till information om e-faktura hos några av de vanligaste bankerna. Om du byter bank måste du göra en ny anmälan i den nya banken och avanmäla e-faktura i den gamla.

Betala med autogiro

Vill du vill att din medlemsavgift ska dras automatiskt från ditt bankkonto varje månad, då kan du enkelt skaffa autogiro i din internetbank. Söka bara på “Lärarnas arbetslöshetskassa” och lägga till oss. Du kan också anmäla autogiro genom att logga in i e-tjänsten för medlemskap.

Betala tidigare avgifter

Om du byter till autogiro eller e-faktura, men har fått hem ett eller flera inbetalningskort behöver du betala de avgifterna först. Efter det börjar autogirot eller e-fakturorna gälla.

Relaterade sidor

Om medlemsavgiften

Att vara medlem hos Lärarnas a-kassa kostar 140 kronor i månaden. Du får dessutom skattereduktion på avgiften till a-kassan vilket betyder att det i praktiken kostar dig bara strax över 100 kronor i månaden att vara medlem hos oss. Som medlem försäkrar du din inkomst om du skulle bli arbetslös. På den här sidan kan du läsa mer om medlemsavgiften.

Medlemskap

Bli medlem i Lärarnas a-kassa Vi försäkrar det vi bryr oss om, inte för att vi förväntar oss att något ska hända utan för att vi ska klara oss om det oförutsedda händer. Samma sak gäller för inkomsten – som medlem i a-kassan försäkrar du din inkomst så att du kan känna dig trygg om du blir arbetslös.

Kontakta oss

Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss. Du kan ringa, chatta med oss eller skicka ett meddelande till oss i inloggat läge. På den här sidan kan du läsa mer om hur du kommer i kontakt med oss.

Vanliga frågor om att betala digitalt

Om Lärarnas a-kassa

Vi är Sveriges största a-kassa för lärare, skolledare, studie- och yrkesvägledare och lärarstudenter och har ca 158 000 medlemmar. Vårt viktigaste uppdrag är att betala ut a-kassa till våra arbetslösa medlemmar.

Kontakt

Skicka in handlingar

Lärarnas a-kassa
Fe 68 938 88 Arjeplog

Telefonnummer: 0770-33 00 10

Kontakta oss

  • Information om cookies
  • Behandling av personuppgifter
  • Om webbplatsen