Nytt i e-tjänsten för ersättning

Pratbubbla med en checkbock och texten Nu kan du logga in i e-tjänsten för ersättning

Nu kan du logga in i e-tjänsten för ersättning, Mina sidor, igen. Vi har gjort lite ändringar i tjänsten som kan vara bra för dig att veta om. Här kan du läsa om ändringarna.

Äldre brev och meddelanden

Alla brev och meddelanden som du har fått eller skickat innan den 8 november hittar du under fliken Arkiverade meddelanden. I inkorgen hittar du meddelanden du har fått och i mappen Skickade hittar du meddelanden du skickat.

Ny funktion: Mina ärenden

Under Mina ärenden i vänstermenyn får du en översikt över dina pågående och avslutade ärenden hos oss.

Ny funktion: Klaga/fråga på beslut

I vänstermenyn hittar du funktionen Klaga/fråga. Där kan du fråga oss om och lämna synpunkter på beslut vi tagit inom de senaste två månaderna. Där kan du också lämna in fler uppgifter till besluten. Gäller din fråga ett ärende där vi inte har fattat ett beslut ännu är du välkommen att skicka ett meddelande till oss via Meddelanden i stället.

Extra tid att göra uppgifter på grund av stängningen

Om vi har bett dig lämna uppgifter innan e-tjänsten för ersättning var stängd (8–13 november) får du sju dagar extra på dig att lämna in de uppgifterna till oss.

Har du frågor?

Undrar du över något är du välkommen att logga in och skicka ett meddelande till oss. Det går också bra att ringa oss eller chatta med oss här på webben. Du når oss på 0770-33 00 10 på vardagar 9–15.