Jag blir inte arbetslös

Det är sant att lärare har en riktigt bra arbetsmarknad, vilket är toppen. Det är en av anledningarna till att vi kallar våra medlemmar vinnare!

Även om risken att du står utan jobb är liten så är skadan stor om du inte är med när det händer. Vi är en a-kassa som ger personlig service av hög kvalitet till våra medlemmar. Vi kan ge dig den information du behöver för att veta hur du kan få ut mesta möjliga från vår försäkring. Du vinner fortsatt trygghet av hög kvalitet om du stannar kvar hos oss.

Dessutom vet vi att oförutsedda saker händer på arbetsplatser och kring anställningar. Som medlem hos oss kan du känna dig lugn kring din ekonomi i sådana situationer. Vi hjälper dig till bästa möjliga lösning utifrån just dina behov.Som regelverket ser ut idag hakar vi dessutom i sjukförsäkringen efter 180 dagar med sjukpenning. Det gör att du kan nytta av oss trots att du har din anställning kvar.

Även om inte just du riskerar att förlora ditt jobb idag så kanske du tycker att det är bra att vi jobbar för att vår medlemsgrupp ska ha en så bra försäkring som möjligt. Är du kvar som medlem hos oss så bidrar du till det.

Vinsterna med ett medlemskap


Det är smart att vara med i Lärarnas a-kassa. Om du kan och vill jobba, men ändå står utan jobb en period, så är du ekonomiskt trygg med oss.

Vinsterna med ett medlemskap

Ångrar avslutat medlemskap

Om du meddelat oss att du vill gå ur Lärarnas a-kassa och inte har fått ett formellt beslut från oss ska du ringa oss direkt. Har du redan hunnit få ett utträdesbeslut måste du söka medlemskap på nytt.

Ångrar avslutat medlemskap