Mitt medlemskap har öppnat!

Mitt medlemskap är vår nya e-tjänst där du hanterar allt som rör ditt medlemskap. Du kan skicka meddelanden till oss och du kan också se medlemstid, betalningar, ändra kontaktuppgifter och betalsätt. Du loggar in med BankID.

Ansök bara en gång till autogiro

Om du ansöker flera gånger kan din ansökan bli avbruten. Ansök därför bara en gång.

artikel-mitt-medlemskap

Uppdatera dina kontaktuppgifter

Logga in och uppdatera dina kontaktuppgifter. Framförallt är det viktigt att vi har en e-postadress till dig som du alltid har tillgång till och kan läsa.

Byt betalsätt

I Mitt medlemskap kan du bland annat se uppgifter om din medlemsavgift och du kan också byta betalsätt till autogiro.

Du som är medlem i Lärarförbundet eller Förbundet Folkhögskollärarna kommer att betala din avgift direkt till oss från 2018 och inte genom förbundet med till exempel löneavdrag. Passa därför på att byta till autogiro så löper ditt medlemskap automatiskt framöver.

Trygg med autogiro

Genom att skaffa autogiro till oss säkrar du att medlemsavgiften löper på automatiskt. Du behöver inte själv lägga in betalningar till oss. Dessutom är autogiro ett miljövänligt!

Skaffa autogiro på tre minuter

Betala din medlemsavgift med autogiro för att det är säkert, enkelt och miljövänligt. Följ vår guide för att skaffa autogiro på tre minuter!

Skaffa autogiro

Skaffa också autogiro till Lärarförbundet

Det går naturligtvis också att betala medlemsavgiften till Lärarförbundet med autogiro. Genom att betala både förbunds- och a-kasseavgiften med autogiro minskar risken att du missar någon betalning och du vet att medlemskapen löper på automatiskt.

Skaffa autogiro till Lärarförbundet på tre minuter.

Vinsterna med ett medlemskap


Det är smart att vara med i Lärarnas a-kassa. Om du kan och vill jobba, men ändå står utan jobb en period, så är du ekonomiskt trygg med oss.

Vinsterna med ett medlemskap