Medlemsavgiften till Lärarnas a-kassa

Genom medlemsavgiften på 110 kronor har du tillgång till pengar från det svenska socialförsäkringssystemet. Ditt medlemskap gör dig grundtrygg under hela ditt yrkesverksamma liv. Vi jobbar för att ge dig bästa hjälp utifrån din unika situation. Dessutom jobbar vi för att a-kassan ska utvecklas och vara så bra som möjligt för dig som medlem även i framtiden.

Medlemsavgiften är starten på din trygghet

Genom att vara medlem hos oss försäkrar du dig för utebliven inkomst vid perioder utan jobb. Du har genom ditt medlemskap en trygghet inför en oväntad situation på arbetsplatsen eller i ditt yrkesliv.

Medlemskapet lönar sig snabbt

Avgiften för ett år betalar tillbaka sig redan efter några veckors ersättning från oss. Allt efter det är på pluskontot till dig! Om du är medlem hela ditt yrkesliv och får ut maximal ersättning per dag räcker det att du får a-kassa tre månader någon gång under ditt yrkesliv, för att medlemskapet ska gå plus ekonomiskt.

Skaffa autogiro på tre minuter ›

Betala din medlemsavgift med autogiro för att det är säkert, enkelt och miljövänligt. Följ vår guide för att skaffa autogiro på tre minuter!