Ditt medlemskap i Lärarnas a-kassa

Genom ditt medlemskap i Lärarnas a-kassa har du tillgång till pengar från det svenska socialförsäkringssystemet. Du får hjälp och stöd kring alla frågor som rör perioder utan anställning. För att nå oss ringer du eller loggar in och skickar ett meddelande.

Hantera ditt medlemskap

Allt som rör ditt medlemskap kan du se och hantera i inloggat läge.

Gå in på Mitt medlemskap för att se vilka uppgifter vi har om ditt medlemskap. Du kan ändra vissa uppgifter eller kontakta oss för att få hjälp om det är något du undrar.

Logga in och hantera ditt medlemskap

Kontrollera medlemskap

Är du osäker på om du är medlem kontrollerar du det enkelt genom att prova att logga in på Mitt medlemskap. Då ser du alla uppgifter vi har om dig, även din medlemstid.

Om du inte kan logga in, finns du inte som medlem hos oss och kan i så falla skicka in en medlemsansökan.

Betala digitalt med autogiro eller e-faktura ›

Passa på att skaffa autogiro eller e-faktura till Lärarnas a-kassa när du är inne på din internetbank nästa gång. Du kan också byta till autogiro om du loggar in för att hantera ditt medlemskap. Både autogiro och e-faktura är ett säkert och miljövänligt sätt att betala avgiften till a-kassan på.

Läs mer om att betala digitalt

Mitt medlemskap ›

Logga in för att

  • ställa frågor om ditt medlemskap
  • skaffa autogiro
  • se och uppdatera uppgifter om ditt medlemskap

Vinsterna med ett medlemskap ›

En ikon som föreställer en ljusblå flytväst.
Det är smart att vara med i Lärarnas a-kassa. Om du kan och vill jobba, men ändå står utan jobb en period, är du ekonomiskt trygg med oss.