Vinnare i mynttävlingen på Skolforum och SETT SYD

Kanske träffade du oss på Skolforum eller SETT SYD i slutet av oktober? Nu är vinnarna i vår tävling utsedda. Uppgiften var att gissa antalet chokladmynt i en cylinder. Rätt svar på Skolforum var 2402 stycken och på SETT SYD 2267 stycken.

På Skolforum, två medarbetare från Lärarnas a-kassa.

De som gissade närmst var Kristina Widerberg, förskollärare i Lund och Zarko Petrovic, gymnasielärare i Sollentuna. Båda får varsin surfplatta på posten. Dessutom har vi även lottat ut två plattor bland de som gått med under september och oktober. Förskollärarna Lina Wassberg och Lisa Selvén drog vinstlotterna!

Alla fyra vinnarna betonar att tryggheten är det avgörande skälet till att vara medlem.

- Även om det känns omöjligt för mig som förskollärare att bli utan jobb vet man aldrig vad framtiden har att bjuda på, säger Kristina.

- Ett medlemskap betyder trygghet för mig och min familj, säger Zarko.

Som lärare är du viktig! Lina säger att det är ett otroligt givande och inspirerande jobb och Lisa uppskattar variationen och utmaningarna. Även Kristina tycker att just den utmanande delen är något av det bästa med jobbet.

Tack för att du som lärare och alla dina kollegor antar utmaningen med jobbet! Vi är glada att ge dig det vinnande koncept som a-kassan är.

Vinsterna med ett medlemskap


Det är smart att vara med i Lärarnas a-kassa. Om du kan och vill jobba, men ändå står utan jobb en period, så är du ekonomiskt trygg med oss.

Vinsterna med ett medlemskap